Sawyer foam filter s3 kopen

Sawyer Waterfilter - Foam - S3

Sawyer Personal Waterfilter - Bidon 1L

Sawyer Personal Waterfilter - Bidon 1L

Sawyer Waterfilter Point One Squeeze SP129 - Filtert 3.7 Miljoen Liter Water

€ 64,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
Sawyer Waterfilter Point One Squeeze SP129 - Filtert 3.7 Miljoen Liter Water is beschikbaar om te kopen in stappen van 1
De Sawyer point one Squeeze is een waterfilter dat compact is, duurzaam en licht van gewicht. Dit maakt hem ideaal voor in je backpack of BOB.

✓Levenslange garantie bij Sawyer
✓Filter eenvoudig tot wel 3.700.000 liter water
✓0,1 micron filter membraan
✓Eenvoudig op een standaard frisdrankfles te schroeven

Het micron filter membraan
De Sawyer point one Squeeze is uitgerust met een 0,1 micron filter gemaakt van holle vezels. Dit maakt dat het filter ondanks zijn prestaties toch licht van gewicht, duurzaam en zeer gemakkelijk in gebruik is. Door het water te laten stromen door het membraan worden onzuiverheden opgevangen in de holle vezels. Wat overblijft is zuiver drinkwater zonder bacteriën, klei, zand, algen en ernstige ziektes als Cholera en Salmonella en alle andere deeltjes die groter zijn dan 0,1 micron. Vaak filter je zo grondig met deze filter dat zelfs de smaak van 'buitenwater' iets verbetert.

Erg gemakkelijk in gebruik!
De Sawyer is voorzien van een schroefsluiting. Dit betekent dat hij gemakkelijk op een standaard PET-fles te draaien is. Bijgeleverd wordt ook een 'Squeezable pouch'. Door deze waterzak te vullen en aan de Point one Squeeze te draaien kun je meteen beginnen met drinken.

Gemakkelijk te reinigen en zeer duurzaam
Zodra je merkt dat je waterfilter langzamer doorloopt is hij eenvoudig door te spoelen met de meegeleverde 'Backwash' spuit. Door deze te vullen met water en in tegenovergestelde richting door de waterfilter te spuiten reinig je het filter gemakkelijk en snel. Dit is ook één van de redenen dat het filter zo lang mee gaat en tot wel 3.700.000 liter water kan filteren. Bovendien staat dit filter erom bekend zeer solide te zijn; je hoeft dus nooit een onderdeel te vervangen!

Na tests door het team van Prepz.nl kunnen wij je garanderen dat dit het filter is met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.
Onze Beloftes
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 60 euro
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 9,4
  • Klantenservice dagelijks tot 21:00 bereikbaar
De Sawyer point one Squeeze waterfilter is bij levering meteen klaar voor gebruik
Meer informatie
Past door de brievenbus Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sawyer Waterfilter Point One Squeeze SP129 - Filtert 3.7 Miljoen Liter Water