Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Hoofdlampen (1)

Hoofdlampen zijn de ideale bron van licht als je de handen vrij wilt houden. Sinds kort hebben we ook meerdere modellen met een zonnepaneel. Dus overdag opladen en in de nacht zelf schijnen ;)

Filters

Hoofdlampen

Hoofdlampen kopen

Zoek je een betrouwbare hoofdlamp, jouw puntje van licht in het duister. Dan hebben wij meerdere modellen in ons assortiment waarop je kunt vertrouwen. 

Bij het uitzoeken van een geschikt model is het onder andere belangrijk om te kijken hoeveel Lumen deze heeft, of die verstelbaar is en wat het gewicht is. Je wilt natuurlijk geen hoofdlamp kopen die zo zwaar is dat je voorover valt ;).

Draagcomfort en gebruiksgemak vinden wij dus erg belangrijk bij een hoofdlamp. Daarom hebben we alle hoofdlampen in ons assortiment zelf uitvoerig getest.

Zo hebben al onze lampen meerdere standen en opties. Zo hebben al onze hoofdlampen een ingebouwde accu, wel zo makkelijk.

Hoofdlamp oplaadbaar

De hoofdlampen met een ingebouwde accu zijn allemaal oplaadbaar. De solar hoofdlamp en de led hoofdlamp met zonnepaneel hebben zoals de namen al doen vermoeden dus zonnepanelen. Hiermee kun je de lampen dus overdag opladen en in het donker gebruiken.

Mocht er weinig zon zijn of je wil de lamp snel opgeladen hebben, dan kun je ook gebruik maken van de bijgeleverde oplader voor het stopcontact.

Want een ingebouwd zonnepaneel is erg handig maar kan niet zo snel laden als de oplader van het stopcontact. Een stopcontact lader doet er enkele uren over en via het zonnepaneel moet je hem algauw de hele dag in de zon hebben liggen om de hoofdlamp goed opgeladen te krijgen. 

Onze krachtigste versie de BonQ lamp met 8000 lumen heeft naast een oplader voor het stopcontact ook een 12v oplader. Dus ook onderweg in de auto hou je de oplaadbare hoofdlamp ook gewoon vol power.

Hoofdlamp rood licht

Enkele van onze hoofdlampen hebben een rood licht functie. Deze functie is bedoeld als je in de nacht even kort licht nodig hebt. Om bijvoorbeeld van je tent naar de wc/bosjes te lopen. Met een model met rood licht heb je toch voldoende zicht, maar het is een stuk minder fel en vriendelijker voor de ogen. 

Van het licht van een normale hoofd lamp wordt je al gauw een stuk wakkerder. Door het felle licht worden je hersenen gestimuleerd om uit de "slaap-modus" te komen. Dus het rode licht van je hoofdlamp is vooral handig voor korte nachtelijke uitstapjes waarbij je niet de volle bak licht nodig hebt.

Dus zoek je een hoofdlamp met rood licht? Bekijk dan onze BonQ mini of de 8000 lumen versie. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur