Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Portofoons (0)

Betrouwbare portofoons voor professioneel of zakelijk gebruik nodig? Wij van prepz.nl zijn erkend Baofeng dealer en geven 2 jaar garantie op alle modellen. De portofoons van Baofeng onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de geringe prijs.

Filters

    Geen producten gevonden...

Portofoons

Portofoon kopen

In onze webwinkel vindt u verschillende soorten portofoons. Zo hebben wij vergunningsvrije modellen zoals de BF-88E met een bereik van ongeveer 3km. Professionele modellen zoals de UV-5R die tot wel 8km ver kunnen komen. Met goed ingestelde repeaterkanalen zijn afstanden tot wel 250 kilometer mogelijk.

Alle portofoons die wij verkopen zijn voorgeprogrammeerd op de vergunningsvrije PMR kanalen. Je kunt dus niet per ongeluk zenden op frequenties die storing kunnen veroorzaken voor hulpinstanties. 

Heb je een zendlicentie en wil je de frequenties van je professionele portofoon aanpassen? Dat kan. Met de Baofeng programeerkabel en het gratis computerprogramma Chirp zet je moeiteloos nieuwe kanalen in je portofoon. Ook kun je de zendkracht makkelijk aanpassen via de computer. Standaard staat de zendkracht op hoog. 

Dus wil je een goede en betrouwbare portofoon kopen? Dan zit je goed bij Prepz.nl

Walkie talkie kopen

Portofoons zijn in feite walkie talkies. Het verschil tussen deze twee is dat het woord portofoon vaak wordt gebruikt voor professionele modellen. De naam Walkie talkie wordt doorgaans gebruikt voor speelgoed of minder professionele soorten.

Het woord walkie talkie komt eigenlijk van de mogelijkheid om te praten en lopen tegelijkertijd (walking and talking). Dit was een unieke ervaring in de jaren 40 en hieraan dankt walkie talkie zijn naam. 

Zo zijn walkie talkies doorgaans een stuk minder uitgebreid. De frequenties zijn niet aan te passen en het bereik is vaak beperkt tot (enkele) honderden meters. Als je dus een walkie talkie wilt kopen die meerdere kanalen heeft en van goede kwaliteit is, dan kunnen we de Baofeng BF-88E van harte aanraden.

Portofoon oortjes

De oortjes in onze webshop hebben een standaard K-type aansluiting. Hierdoor passen ze op portofoons van Baofeng maar ook de modellen van Kenwood zijn 100% compatibel. Standaard worden bij de portofoon oortjes geleverd. Als je een portofoon deelt met collega's of anderen is het wel zo hygiënisch om je eigen set oordopjes te hebben.

Wil je de portofoon oortjes delen met anderen? Dan is het misschien een fijn idee om onze Baofeng koptelefoon te gebruiken. Deze past ook op alle portofoons met een type K aansluiting en wordt niet ingebracht in het oor. Wel zo hygiënisch. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur