Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

EHBO tassen (2)

Wie heeft een EHBO-kit nodig? Iedereen. Het maakt niet uit of je kinderen hebt of niet, of dat je tijd buitenshuis doorbrengt. Een ongeluk kan iedereen overkomen en een EHBO-kit kan je leven redden.

Filters

EHBO tassen

EHBO tas 

Ongelukken kunnen iedereen overkomen. Het is dus van belang om een EHBO tas te hebben. Daarom bieden wij verschillende EHBO kits aan voor verschillende omstandigheden. 

Wanneer je voor een korte periode weggaat en een minimale uitrusting draagt, raden wij de Care Plus Basic - EHBO kit aan. Deze EHBO kit is vooral geschikt voor korte trips en buitensport activiteiten. De afmeting is 9x4x14cm, de EHBO tas is dus klein en compact. Ook bevat het de basis set met EHBO-materialen. Hij is gemakkelijk te bevestigen aan je broekriem of iets anders.

Het is handig om een EHBO tas bij je te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld in bepaalde situaties ook anderen te hulp schieten.

EHBO kit op reis

Wij hebben verschillende samengestelde EHBO setjes voor op reis. Deze zouden goed van pas kunnen komen. Een aantal setjes zijn samengesteld door tropenartsen, zoals de Care Plus Professional EHBO set. Deze set bevat onder andere verbandmaterialen, steriele hulpmaterialen en een uitgebreide set eerste hulp materialen.

Daarnaast bevatten een aantal EHBO setjes eigen spuiten en naalden. In sommige landen staat hygiëne niet bovenaan de prioriteitenlijst. Het is dan fijn om gebruik te kunnen maken van je eigen materialen.

De Adventurer First Aid Kid heeft meerdere wegwerpnaalden, infuusnaalden en een spuit. Deze spullen zitten niet standaard in een EHBO-basic set. Het zijn wel onmisbare materialen in een medische noodsituatie. Deze dingen zijn vooral handig wanneer je de lokale medische attributen niet vertrouwt.

EHBO setje kopen

Wanneer je een EHBO set koopt, is het belangrijk om rekening te houden met zaken als de houdbaarheid en de compleetheid van de set. Bij ons hoef je je daar geen zorgen om te maken, onze sets worden compleet en geseald verkocht. 

Daarnaast is het belangrijk om je EHBO koffer regelmatig te controleren en bij te vullen. Op bepaalde producten zit namelijk een houdbaarheidsdatum. Wanneer de houdbaarheidsdatum verlopen is, kan het zijn dat het product niet meer steriel is. 

Het Oranje Kruis adviseert om de EHBO koffer ieder half jaar te controleren. Met onze EHBO setjes is dit niet nodig, want deze gaan minimaal een jaar mee. 

Ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om een EHBO kit te hebben, zodat je direct kunt ingrijpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur