Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Survival Kits (4)

Survival kits zijn onmisbaar in een survival situatie en ook erg leuk om in huis te hebben. Nagenoeg elke kit bevat 10 of meer producten die onmisbaar zijn in een survival situatie!

Filters

Survival Kits

Survival kit inhoud

De inhoud van elke survival kit bestaat uit essentiële spullen om te overleven. De survival kits die wij verkopen variëren van inhoud maar in de basis blijven dezelfde producten belangrijk tijdens een crisis situatie.

- Een Vuursteen en Strijker of waterbestendige Lucifers om vuur te maken

- Tondel of ander brandbaar materiaal om het vuur snel aan te krijgen, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.

- Een noodfluit of signaalspiegel om alarm te slaan.

- Een draad met haakje om mee te vissen of om vallen te zetten voor voedsel.

- Een zakmes of multitool om kleine takken te zagen of om dingen door te snijden. 

Survival kit samenstellen

De kleine survival kits van BCB of Fosco vormen een goede basis om mee te beginnen. Je hebt al meerdere onmisbare spullen in één keer in huis. We raden je daarna aan om je set verder aan te vullen. 

Producten die vaak worden gekocht ter aanvulling op de standaard verkrijgbare sets zijn: Waterfilters, nooddekens, zaklampen en communicatie middelen zoals een noodradio of portofoon.

Persoonlijke situatie

Naast de "standaard" spullen is het ook belangrijk om rekening te houden met jou persoonlijke situatie. Gebruik je medicatie of pijnstillers, woon je in een gebied met veel (lucht)verontreiniging of woon je juist erg ver van de bewoonde wereld?

Al deze persoonlijke factoren zijn belangrijk om rekening mee te houden bij het samenstellen van je persoonlijke survival kit. Neem dus je tijd en stel een complete set samen, die aansluit op jouw persoonlijke behoeften. 

We raden je aan om je survival kit minimaal 1x per jaar en het liefst 2x per jaar te herzien. Kijk of de set nog steeds aansluit op je persoonlijke behoeften. Vooral als je ook houdbare producten (eten) in je kit hebt, is het belangrijk om regelmatig te controleren of deze nog minstens een half jaar houdbaar zijn. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur