Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Lampen op zonne-energie (1)

Lampen op zonne energie zijn duurzaam in gebruik en erg handig. Je hoeft immers nooit in de buurt te zijn van een stopcontact. Al onze zonne-energie lampen helpen jou om je off-grid droom te realiseren.

Filters

Lampen op zonne-energie

Lampen op zonne energie

Onze lampen op zonne energie zijn compleet onafhankelijk van het stroomnet en hebben allemaal een interne stroom opslag. Door ze overdag lekker te laten genieten van het zonnetje heeft u savonds en snachts ruim voldoende licht. Door de led lampjes op zonne energie gebruiken de lampen weinig stroom en gaan ze zo extra lang mee op één accu.

Een lamp op zonne energie ook wel eens een solar lamp genoemd haalt zijn elektriciteit uit de lichtstralen van de zon. Deze lichtstralen worden opgeslagen in de interne accu.

De stroom in de interne accu kan bij sommige solar lampen ook worden gebruikt voor het opladen van je mobiel of andere apparaten. Dit kan bijvoorbeeld met de Biolite solarhome of de BonQ zonne energie lamp

Solar lampje kopen

Bij het kopen van een solar lampje is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Zo is het belangrijk om te weten hoe snel de accu oplaad. Want als je een mini-zonnepaneel 5 dagen in de zon moet laten liggen voor één uurtje licht dan is dit niet echt bruikbaar.

Het is dus belangrijk om een solar lampje uit te kiezen dat voldoende batterijcapaciteit heeft om geruime tijd te branden. Vaak maken de lampen die langer mee gaan gebruik van led technologie. Door led lampjes te gebruiken ligt het verbruik vele malen lager dan bij andere soorten elektrische verlichting.

Zelf vinden wij het ook belangrijk om een led lamp te hebben met natuurlijk licht. Dus geen witte LED licht dat lijkt op een TL balk maar warm en iets gelig licht.  zonne energie te kiezen met natuurlijk licht.

Al onze lampen geven natuurlijk licht en zijn vel genoeg om een boek bij te lezen. De solar home van Biolite heeft zelfs verschillende standen. Voor als je de accu wilt sparen en iets minder vel licht ook voldoende is.

Kortom zoek je betrouwbare lampen op zonne energie? Dan ben je bij Prepz aan het juiste adres!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur