Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Noodpakketten (2)

Je kunt nooit voorspellen wat er gebeurt, wees daarom voorbereid met een noodpakket. Je kunt er levens mee redden, maar het is natuurlijk niet alleen bedoeld voor levensbedreigende situaties.

Filters

Noodpakketten

Noodpakketten

Je kunt nooit voorspellen wat er gebeurt. De stroom kan uitvallen, er kan geen water meer uit de kraan komen en ook kan er bijvoorbeeld een ongeval of natuurramp plaatsvinden. Je kunt levens redden door voorbereid te zijn met een pakket voor noodsituaties.

Noodpakketten zijn natuurlijk niet alleen bedoeld voor levensbedreigende situaties. Er zitten namelijk verschillende producten in. Zo zijn er noodpakketten voor onderweg, deze bevatten dingen als een kompas of noodfluit. Een kompas kan je helpen de weg terug te vinden als je verdwaald bent. Met een noodfluit kun je alarm slaan in een noodsituatie. 

We bieden verschillende soorten pakketten aan. We hebben bijvoorbeeld een noodpakket voor in de auto of een bug-out bag die je snel kunt pakken als je moet vertrekken.

Noodpakket samenstellen 

Zelf een noodpakket samenstellen is ook een optie. Je moet rekening houden met verschillende aspecten zoals, drinkwater, warmte en voedsel. Een goed noodpakket samenstellen is essentieel, het stelt je in staat om minimaal de eerste 72 uur door te komen tijdens een noodsituatie.  

Aangezien je niet kunt weten wanneer een noodsituatie zich voordoet, raden wij aan om niet alleen thuis of in je auto een noodpakket te bewaren, maar ook op je werk.

Als je thuis een pakket voor noodsituaties bewaart, zorg ervoor dat alle huisgenoten er vanaf weten en het op een makkelijk bereikbare plek ligt. Een noodpakket of get home bag voor op het werk, zou je minimaal 24 uur moeten kunnen voorzien of tot dat je thuis bent. Dit noodpakket moet in ieder geval water, eten en medicijnen bevatten. 

Precies weten wat er in een noodpakket hoort? Lees hier onze blogartikel en download de checklist, zodat je precies weet wat er niet mag ontbreken.

Noodpakket kopen

Noodgevallen gebeuren juist wanneer je het niet verwacht. Iedereen zou voorbereid moeten zijn voor bepaalde situaties. Het hebben van een pakket voor noodsituaties kan je leven redden, dat van je kinderen of van een vreemde. Wees de persoon die voorbereid is voor het geval dat.. Al zal het niet het einde van de wereld zijn, je wil natuurlijk gewoon voorbereid zijn zodra er iets gebeurt. Zo kun je niet alleen jezelf helpen, maar ook anderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur