Terug

EcoFlow RIVER 2 PRO - Draagbaar - Snel Oplaadbaar- Lichtgewicht

Levertijd is helaas onbekend

  • Niet op voorraad

€ 699,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis Verzending vanaf 99 euro Tooltip Voor 13:00 besteld = morgen in huis
  • 10.000+ Tevreden klanten
  • Bezoek onze showroom
  • Persoonlijk Advies
Placeholder 9,3

Beoordelingen

“Snelle levering, goed product. Ik had de radio eigenlijk groter verwacht maar het viel niet tegen in tegendeel past beter in de bug out bag!”

Productomschrijving

EcoFlow RIVER 2 PRO - Draagbaar - Snel Oplaadbaar- Lichtgewicht

Ontketen grenzeloze energie met Ecoflow River 2 Pro!

Ongelooflijke Batterijduur: Decennia van kracht met de geavanceerde LiFePO4-batterij.

Veelzijdig Opladen: Zonne-energie of razendsnelle oplaadtechnologie, de keuze is aan jou.

Reisklaar Ontwerp

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Ecoflow River 2 Pro Powerstation: Jouw Robuuste Energiekampioen voor Grenzeloze Avonturen!

Kracht als Nooit Tevoren:

Ecoflow River 2 Pro staat klaar om je te verbazen! Als het krachtigere broertje van de River 2, is deze Powerstation een waar energiebeest dat elegantie combineert met rauwe kracht. Of je nu de wildernis verkent of je voorbereidt op stroomuitval, de River 2 Pro is je onmisbare metgezel.

De Ultieme Batterij:

Met een nog indrukwekkendere batterijcapaciteit dan de River 2, zet de LiFePO4-batterij van de River 2 Pro nieuwe maatstaven. Met duizenden laadcycli en een fenomenale levensduur, is dit de powerstation die je decennialang trouw blijft.

Bliksemsnel Opladen:

Met de geavanceerde X-Stream laadtechnologie laadt de River 2 Pro op in een fractie van de tijd. Binnen een uur ben je klaar om de wereld te veroveren met ongeëvenaarde energie aan je zijde.

Benut de Kracht van de Zon:

Til je eco-vriendelijke inzet naar het volgende niveau. De River 2 Pro heeft een verbeterd zonne-oplaadvermogen, waardoor je efficiënter dan ooit de kracht van de zon kunt benutten. Perfect voor lange kampeertrips waarbij de natuur je avonturen van stroom voorziet.

De Ultieme Reisgenoot:

Met een verbeterde autolader is de River 2 Pro het toppunt van reisvriendelijke energieoplossingen. Waar je ook heen gaat, je hebt een betrouwbare en krachtige stroombron bij de hand, waardoor het een essentiële toevoeging is aan je kampeeruitrusting.

Meesterlijke Mobiele Controle:

Ecoflow River 2 Pro staat voor gemak. Met verbeterde connectiviteit via de Ecoflow-app heb je alles stevig onder controle. Of het nu gaat om het bewaken van de batterijstatus, het bijwerken van firmware of het aanpassen van instellingen, het is slechts een tik verwijderd.

Connectiviteit Zonder Grenzen:

Een stapje hoger dan de River 2, de River 2 Pro is uitgerust met meerdere AC-uitgangen, USB-poorten en DC-aansluitingen. Het verhoogde continue en piekvermogen maakt het aansluiten van zwaardere apparatuur een fluitje van een cent.

Veiligheid op zijn Best:

Slaap gerust, wetende dat de River 2 Pro niet alleen voldoet aan de EU-veiligheidsnormen, maar ook geavanceerde bescherming biedt tegen kortsluiting, oververhitting en meer.

Ontworpen voor Avontuur:

Met zijn compacte afmetingen en verrassend lichtgewicht ontwerp is de River 2 Pro gebouwd voor avontuur. De draagbaarheid maakt het perfect voor kamperen, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten terwijl je geniet van de buitenlucht.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
EcoFlow RIVER 2 PRO - Draagbaar - Snel Oplaadbaar- Lichtgewicht

EcoFlow RIVER 2 PRO - Draagbaar - Snel Oplaadbaar- Lichtgewicht

€ 699,-

Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur