Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Kompassen (2)

Een kompas is van cruciaal belang in nagenoeg elke survival situatie. Wilt u zeker weten dat u weer veilig de weg naar huis vindt? Vergeet dan niet om een betrouwbaar en nauwkeurig kompas van Prepz.nl mee te nemen.

Filters

Kompassen

Kompas Kopen

Goede kompassen zijn moeilijk te vinden en dat klopt ook wel. Maar niet als je bij Prepz.nl zoekt. We hebben de beste kompassen voor je geselecteerd en toegevoegd aan ons assortiment. 

Zo zijn onze pocket & karabijnhaak variant compact, snel en nauwkeurig. De  kaartkompassen zijn minstens zo betrouwbaar en bieden mogelijkheden om gemakkelijk te navigeren met behulp van een landkaart. 

Kompas Outdoor

Of je nou de bossen of de bergen in trekt, als je een outdoor trekking doet staat een goed kompas bovenaan op je paklijst. Water en eten zijn eerste levensbehoefte maar dan volgt de navigatietool snel.

Want om outdoor goed te navigeren is een kompas een erg makkelijke en volgens velen een onmisbare tool.

Sommige fanatiekelingen kunnen navigeren zonder een kompas en gebruiken de stand van de zon of de sterren. Hoewel dit ook goede methodes zijn om te navigeren maakt het kompas je leven een stuk makkelijker. Vooral het navigeren met een landkaart is een stuk makkelijker als je er wel één hebt.

Met het Multi purpose kompas van Fosco kun je naast het noorden vinden ook de schaal van de kaart beter inschatten. Zo kun je zien hoe lang lopen de afstand op de landkaart is. 

Kompas sleutelhanger

Zoals je nu dus weet zijn kompassen een must om bij je te hebben. Maar als je de deur uitloopt, denk je niet gauw "hey shit mijn kompas vergeten". Daarom hebben we nu een speciale sleutelhanger versie. Dit is dus een kompas en sleutelhanger in één! Zo hoef je je kompas nooit meer te vergeten en heb je hem altijd bij je.

Het karabijnhaak kompas is misschien wel het nauwkeurigste van alle modellen in ons assortiment en beschikt ook over een ingebouwde thermometer. Je weet dus niet alleen dat je de juiste richting inloopt maar je weet dus ook hoe warm het is terwijl dit doet.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur