Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Outdoor Rugzakken (0)

Een goede outdoor rugzak is één van de basis elementen van een goede uitrusting. Een goed model herken je o.a. aan de totale inhoud, het draagcomfort en het gewicht van de rugtas. Bij de outdoor rugzakken van Prepz staat kwaliteit voor op.

Filters

    Geen producten gevonden...

Outdoor Rugzakken

Outdoor Rugzak Kopen

Een echte outdoor rugzak is volgens ons een rugzak die stevig is, duurzaam en tegen een stootje kan. Want als je buiten actief bent wil je wel zeker weten dat je op je rugzak kunt vertrouwen.

Bij Prepz hebben we onze rugzakken precies geselecteerd op deze criteria. Zo hebben we gekozen om geen grote backpack rugzakken op te nemen in ons assortiment. Maar juist te gaan voor compactere modellen. 

Onze grootste outdoor rugzak is 45L en dit is volgens ons de magische grens van gewicht en flexibiliteit. Met een 45 liter rugtas blijf je flexibel maar kun je toch alle belangrijke spullen mee nemen die je nodig hebt in een survival situatie. 

Bug Out Bag 

Tijdens een noodsituatie is het belangrijk om snel te te kunnen verplaatsen. Het laatste wat je dan wil is afgeremd worden omdat je een te grote tas hebt uitgekozen. Daarnaast geloven wij er heilig in dat een Bug out Bag van 25-45 liter een perfect formaat heeft om mee te nemen wat je nodig hebt, in de eerste 72 uur na een ramp. 

Bij Prepz verkopen we complete bug out bags zoals bijvoorbeeld de BCB Disaster Grab Bag. De vraag  naar lege outdoor rugzakken om zelf te vullen met de belangrijkste survival spullen is ook erg groot. Daarom hebben we ook verschillende rugzakken in ons assortiment opgenomen die aan onze kwaliteitseisen voldoen voor een goede bug out bag. Outdoor rugzakken waarop je kunt vertrouwen in alle omstandigheden. 

In ons blog over Bug Out Bags vertellen we precies welke spullen niet mogen ontbreken aan een goede bug out bag. 

Leger Rugzak

Een leger rugzak is net als een outdoor rugzak. een tas die moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Naast de kwaliteitseisen onderscheid een leger rugzak nog vaak van andere rugzakken door zijn kleurencombinatie. Zo zijn de leger rugzakken vaak groen of hebben een camouflage kleur die aansluit bij de omgeving.

De outdoor rugzakken die wij verkopen zijn grotendeels van militaire kwaliteit en bij het selecteren van ons assortiment hebben we rekening gehouden met onopvallende kleuren. Zo hebben we gekozen voor groene en zwarte rugzakken voor het optimale gray men effect. Want of je nou een leger rugzak wilt kopen of een bug out bag. Opvallen is in beide gevallen niet de bedoeling. 

Dus ben jij opzoek naar een outdoor rugzak van top kwaliteit? Dan zit je goed bij Prepz.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur