Terug

  • Gratis verzending vanaf €99 *
  • 10.000+ tevreden klanten
  • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Anti-insecten (0)

Je kunt je niet voorstellen hoeveel mensen ziek worden door ziekten die insecten dragen. Bescherm uzelf altijd met anti-insectenproducten of insectenwerende middelen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Anti-insectenspray

Het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen insecten. Het komt regelmatig voor dat mensen ziek worden van insectenbeten. Ziektes die je ervan kunt oplopen, zijn onder andere: Zika, Malari, denque en de gele koorts. Om dit te voorkomen bieden wij verschillende anti-insectenproducten en insectwerendemiddelen. 

Muggen verjagen

Muggen hebben bloed nodig voor hun eitjes. Ze komen vooral op kooldioxide af. Muggen hebben het in de gaten wanneer iemand veel kooldioxide afscheidt. Bij het sporten bijvoorbeeld scheid je veel kooldioxide af. Dit komt door het intensief bewegen. Ook grote lichamen scheiden meer af. Dat is de reden waarom volwassenen vaker gestoken worden dan kinderen.

Wat helpt tegen muggen? Je hebt verschillende producten om muggen te bestrijden. Je kunt onder andere gebruik maken van een klamboe. De Care Plus Klamboe Bell is hier een voorbeeld van. De klamboe is volledig gemaakt volgens de richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie. Het heeft een hoogte van 250 cm en een omtrek van 1050 cm. Geschikt voor een tweepersoonsbed. 

Door een klamboe heb je geen last van irritant gezoem naast je oor of jeukende bultjes. Bovendien ben je beschermd tegen muggen die ziektes kunnen overbrengen.

Tijgermug beet

Je hebt vast wel eens van de tijgermug gehoord. De tijgermug is een steekmug die uit Zuidoost-Azië komt. Sinds 2010 is deze tijgermug ook voor het eerst in Nederland gezien. Een tijgermug beet kan erg gevaarlijk zijn. Hij kan namelijk zo’n stuk of tien ziektes overdragen. Een beet van een tijgermug kan ook erg pijnlijk zijn.

De tien ziektes die een tijgermug kan overbrengen, zijn niet de minste. Zo verspreiden deze muggen onder andere het zikavirus, knokkelkoorts, gele koorts en chikungunya. Eerst raak de tijgermug zelf geïnfecteerd door een besmet persoon te steken. Een aantal dagen later is de tijgermug zelf besmettelijk. 

Als je op reis gaat naar een gebied met tijgermuggen, draag dan bedekkende kleding. En zorg ervoor dat je slaapt in een muggenvrije ruimte of onder een klamboe.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur