Terug

Ecoflow Delta Max 2000

Levertijd is helaas onbekend

  • Niet op voorraad

€ 2.299,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis Verzending vanaf 99 euro Tooltip Voor 13:00 besteld = morgen in huis
  • 10.000+ Tevreden klanten
  • Bezoek onze showroom
  • Persoonlijk Advies
Placeholder 9,3

Beoordelingen

“Snelle levering, goed product. Ik had de radio eigenlijk groter verwacht maar het viel niet tegen in tegendeel past beter in de bug out bag!”

Productomschrijving

Ecoflow Delta Max 2000

De EcoFlow Delta Max 2000 is de ultieme draagbare stroomoplossing voor avonturiers en milieubewuste gebruikers.
Met een capaciteit van 2016 Wh en een piekvermogen van 2400 W is deze energiegenerator een ware krachtpatser.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de EcoFlow Delta Max 2000 

De ultieme draagbare stroomoplossing voor avonturiers en milieubewuste gebruikers! Deze krachtige draagbare energiebron is ontworpen om jouw energiebehoeften te vervullen, waar je ook bent, zonder concessies te doen aan de duurzaamheid. 

Met de enorme capaciteit van 2016 Wh en een piekvermogen van 2400 W is de EcoFlow Delta Max 2000 een ware krachtpatser. Of je nu op een kampeertrip gaat, een buitenevenement organiseert of gewoon voorbereid wilt zijn op stroomuitval, deze draagbare energiegenerator levert betrouwbare en schone energie om al je apparaten op te laden.

Wat de EcoFlow Delta Max 2000 echt uniek maakt, is het gebruik van geavanceerde lithium-ion-batterijtechnologie in combinatie met een zeer efficiënt omvormingsysteem. Hierdoor kun je niet alleen alledaagse elektronica zoals laptops, smartphones en verlichting opladen, maar ook zwaardere apparaten zoals elektrische grills, gereedschap en zelfs kleine apparaten met een hoog vermogen, zoals koelkasten en medische apparatuur.

Met de snellaad technologie kun je de EcoFlow Delta Max 2000 opladen via meerdere bronnen, waaronder een stopcontact, zonnepanelen of een auto-oplader. Dit geeft je de flexibiliteit om de generator op te laden, zelfs wanneer je ver van het elektriciteitsnet verwijderd bent.

De EcoFlow Delta Max 2000 is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook uiterst duurzaam. Met een robuuste behuizing en ingebouwde beschermingsmechanismen is deze energiegenerator bestand tegen ruwe omgevingen en biedt hij uitstekende beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en kortsluiting.

Als je geeft om het milieu, dan zal de EcoFlow Delta Max 2000 zeker je hart veroveren. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, kun je genieten van een schone en groene stroomvoorziening, terwijl je de uitstoot van schadelijke gassen en het verbruik van fossiele brandstoffen vermindert.

Kies voor de EcoFlow Delta Max 2000 en maak je klaar voor de toekomst van draagbare stroomvoorziening. Waar je ook naartoe gaat, deze energiegenerator biedt je de vrijheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint. Ervaar de kracht van schoon en draagbaar vermogen met de EcoFlow Delta Max 2000!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ecoflow Delta Max 2000

Ecoflow Delta Max 2000

€ 2.299,-

Prepz 9.1 / 10 - 610 Reviews @ Webwinkelkeur