Vuur Maken

Zelf vuur maken? Vuur maken is een van de eerste dingen die ze de kinderen leren bij de scouting. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Zelf vuur kunnen maken is één van de belangrijkste skills die je overlevingskansen in een survival situatie gigantisch vergroten. Volgens veel survival experts is vuur het belangrijkste om te hebben als je ergens gestrand bent.

Er zijn verschillende manieren om vuur te maken. Wil je zelf vuur maken met de spullen die je vindt in het bos dan kun je het best een vuurboog gebruiken of opzoek gaan naar vuurstenen. Wil je echter snel vuur maken en niet een uur of langer bezig zijn met het maken van een vuurboog? Dan hebben wij de beste gadgets om vuur te maken voor je op een rij gezet. Wij hebben magnesium firestarters maar ook tondel zodat je vuur ook snel gaat branden nadat de vonken van je firestarter zijn afgevlogen. We hebben zelfs tools die het mogelijk maken om vuur te maken doormiddel van zonne-energie.

Dus zoek jij de beste tools om zelf vuur te maken? Wil jij een firestarter kopen? Zoek niet verder en laat je vuurtje snel branden met onze vuur gadgets!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina