Branders

Camping branders zijn ideaal voor in je Bug Out Bag of tijdens een hike of vakantie. Al onze branders zijn licht van gewicht en makkelijk op te bergen. We hebben zelfs mini gasbranders die zo klein zijn dat ze in je vuist passen. Een campingbrander is ideaal voor als makkelijk en snel iets wil bereiden. Onze sterkste brander heeft een vermogen van 3500watt en kookt water in minder dan een minuut. Bekijk hierboven ons complete assortiment aan mini kooktoestellen voor op de camping. Mocht je nog vragen hebben over wat de handigste camping-brander is voor jou situatie dan kun je ons altijd bellen of emaillen. We voorzien je graag van passend advies voor jou prep en survival gear!

Onze outdoor-branders werken met verschillende soorten gasbusjes, deze gasbusjes zijn niet bijgeleverd maar zijn gemakkelijk bij te bestellen in onze Prepper en Survival shop.
Bij het kopen van een brander is het ook belangrijk om te kijken of je brander een piëzo ontstekking heeft. Een piezo ontsteking houd in dat het kookpitje zelf een vonk produceert waardoor de brander aangaat. Je hoeft dan geen aansteker te gebruiken. Niet alle branders hebben een piëzo ontstekking! Let hier dus goed op bij het kopen van jou campingbrander!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina