Paracord

Wil jij een kwalitatief goed paracord kopen? Kies dan voor één van onze MIL-C-5040H gecertificeerde paracorden.

paracord is een speciaal soort touw dat bestaat uit meerdere draden, ingeweven in nylon. Door deze manier van produceren ontstaat een ijzersterk en welhaast onbreekbaar stuk touw dat multifunctioneel te gebruiken is. Parakoord staat erg goed bekend en is bijna overal voor te gebruiken. Of je nou een nood-shelter wil maken, je hangmat wil ophangen of iemand omhoog moet trekken. Onze paracorden zijn MIL-C-5040H gecertificeerd en up to the task!

Met paracord kun je ook leuke dingen doen zoals armbandjes of juist een survival granaat met allemaal leuke survival gadgets erin verwerkt. Wij verkopen deze gadgets ook kant en klaar in de shop voor de mensen die niet van knutselen houden: https://www.prepz.nl/survival-grenade.html

Wij van Prepz.nl hebben speciaal voor jou het aller beste paracord, met liefst 7 binnendraden geselecteerd. Hierdoor heb je de garantie altijd een parachute koord van zeer hoge kwaliteit te ontvangen.

paracord kopen doe je bij Prepz.nl, heb jij nog een vraag over één of meerdere van onze producten? Stuur ons dan gerust een berichtje via de telefoon, chat of via email!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina