Voedselopslag

Voedseltonnen zijn ideaal voor het opslaan van lang houdbare voeding zoals rijst of pasta. Al onze tonnen hebben een levensmiddelen keurmerk en zijn 100% water en lucht dicht. Dit maakt de tonnen dus perfect voor het langdurige bewaren van eten. Onze tonnen worden in verschillende maten gemaakt. De kleine maten zijn ideaal voor mensen die bijvoorbeeld op een flat wonen en die weinig ruimte hebben. De 18 liter ton kun je bijna overal kwijt, bijvoorbeeld onder je bed of in een kast. Door de verschillende maten voedseltonnen kan iedereen beginnen met het aanleggen van een voedselvoorraad. Voor een langere tijd eten bewaren wordt dus makkelijk en niet te vergeten overzichtelijk door het kopen van een voedselton.

De Voedsel bewaar tonnen zijn makkelijk stapelbaar en beschikken over een dubbele deksel met ingebouwd rubber. Door dit rubber komt er gegarandeerd geen water of vocht bij je etenswaren en weet je zeker dat je eten zo lang mogelijk goed blijft.

Wil je dus je eten voor een langere droog en vochtvrij bewaren? Koop dan een voedsel bewaar ton bij Prepz.nl.

Onze tonnen worden ook veel gebruikt voor het opslaan van kleding en andere belangrijke spullen. Zet je bijvoorbeeld een ton met spullen op zolder of in de schuur dan weet je met de ton zeker dat er geen muizen bij jou belangrijke spullen komen.

Onze kleinste ton wordt zelfs regelmatig verkocht aan scouting verenigingen of als kano ton. Door de robuuste kwaliteit zijn de tonnen ideaal voor intensief gebruik.
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Waterkluis - 18 Liter - Draaideksel
  Nieuw!
  Waterkluis - 18 Liter - Draaideksel
  € 19,95
 2. Waterkluis - 25 Liter - Draaideksel
  Nieuw!
  Waterkluis - 25 Liter - Draaideksel
  € 21,95
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren