Pannen

Pannenset kopen voor je outdoor weekend of voor op de camping? Dan ben je bij de juiste survival webshops terecht gekomen. Bij Prepz.nl hebben we de mooiste pannen en pannensets voor op de camping voor je geselecteerd. Omdat wij zelf ook graag kamperen weten wij wat belangrijk is bij het kopen van een pannenset. Zo hebben we onze pannen geselecteerd op gewicht, duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Op deze manier ben jij verzekerd van kwaliteit.

Dus ga jij binnenkort kamperen of heb je een survival weekend in de Ardennen of ergens anders? Vergeet dan niet je pannenset van Prepz.nl! Onze campingpannensets zijn ideaal voor je backpack avontuur omdat ze licht van gewicht zijn en makkelijk zijn op te bergen in je rugzak. Ze nemen weinig ruimte in en zijn makkelijk schoon te houden.
Niets is zo vervelend als een camping pannenset die na éénmaal gebruik al kromtrekt of waarvan het handvat na het eerste gebruik al niet meer aan je pan vastzit.

Je wil een kwalitatief goede pannenset als je op reis gaat en kwaliteit hoeft niet perse duur te zijn. Zeker niet als je je survival inkopen doet bij Prepz.nl
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Outdoor pannenset
  € 30,99
 2. Pangreep
  € 1,99
 3. RVS mok
  € 3,99
 4. Mestin Pannen
  € 11,95
 5. RVS beker Klein
  € 7,50
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren