Parachute koord

Wil jij een kwalitatief goed parakoord kopen? Kies dan voor één van onze MIL-C-5040H gecertificeerde parachute koorden.

Parakoord is een speciaal soort touw dat bestaat uit meerdere draden, ingeweven in nylon. Door deze manier van produceren ontstaat een ijzersterk en welhaast onbreekbaar stuk touw dat multifunctioneel te gebruiken is. Parakoord staat erg goed bekend en is bijna overal voor te gebruiken. Of je nou een nood-shelter wil maken, je hangmat wil ophangen of iemand omhoog moet trekken. Onze parachute koorden zijn MIL-C-5040H gecertificeerd en up to the task!

Met parakoord kun je ook leuke dingen doen zoals armbandjes maken van parachute koord of juist een survival granaat met allemaal leuke survival gadgets erin verwerkt. Wij verkopen deze gadgets ook kant en klaar in de shop voor de mensen die niet van knutselen houden: https://www.prepz.nl/survival-grenade.html

Wij van Prepz.nl hebben speciaal voor jou het aller beste parachute koord, met liefst 7 binnendraden geselecteerd. Hierdoor heb je de garantie altijd een parachute koord van zeer hoge kwaliteit te ontvangen.

Parakoord kopen doe je bij Prepz.nl, heb jij nog een vraag over één of meerdere van onze parakoord producten? Stuur ons dan gerust een berichtje via de telefoon, chat of via email!
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fosco parachute-koord - 9mm - Zwart
  € 8,95
 2. BonQ Paracord Armband - Zwart - 4 in 1
  € 5,99
 3. Paracord - Zwart - 15m - 7mm
  € 7,95
 4. Paracord - Zwart - 15m - 5mm
  € 4,99
 5. BonQ Paracord Armband - Groen - 4 in 1
  € 5,99
 6. Fosco Paracord - Groen - 15m - 5mm
  € 4,99
 7. Fosco Paracord - Groen - 15m - 9mm
  € 8,95
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren