Firestarters

Firestarters maken vuur, simpel als dat. Meestal als mensen het hebben over Firestarters bedoelen ze magnesium stokjes met een klein handvaatje in combinatie met een metalen plaatje om langs de magnesium stick te schrapen. Als je een net nieuwe Firestarter gekocht hebt zul je merken dat de eerste paar keer strijken nog weinig gebeurd. Dit komt omdat eerst de coating van de magnesium stick afgeschraapt moet worden voor je bij het echte magnesium aankomt.
Zodra je het metalen plaatje langs het magnesium staafje schraapt zullen de vonken eraf vliegen.

Een Firestarter is één van de belangrijkste tools van je Survival uitrusting. Zonder vuur geen warmte, geen plek om te koken en vuur schrikt ook nog eens dieren af.
Het gebruiken van een Magnesium Firestarter is dan ook ideaal omdat ze het altijd werken ongeacht de weersituatie. Alle onderdelen zijn van metaal of plastic en het is dus geen enkel probleem als je Firestarter nat zou worden. Zolang het gene wat je aan probeert te steken maar droog is.

Wil jij je vuur snel hebben branden? Neem dan een Firestarter van Prepz.nl mee en je hoeft nooit meer zonder vuur te zitten. Want zegt nou zelf, survivallen zonder Firestarter is als een vis op het droge.
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren