WATER

Water preppen. Schoon drinkwater is van cruciaal belang in een overlevingssituatie. Water is één van de belangrijkste eerste levensbehoeftes en je kunt geen twee dagen zonder.

Daarom is het belangrijk om een watervoorraad of waterfilter te hebben. Met een watervoorraad heb je altijd voldoende water in huis tijdens een noodsituatie of als er geen water meer uit de kraan komt. Met een waterfilter kun je altijd water filteren waar je ook bent. De meeste waterfilters reinigen 99.9 procent van het al het water. Alleen als het water een virus bevat zou je het nog extra kunnen behandelen met Care Plus Hadex. Hadex zorgt ervoor dat aanwezige virussen gedood worden en dat het water veilig te drinken is.

Het nadeel van een waterfilter is dan wel weer dat er wel water in je buurt moet zijn. Als je een goede watervoorraad prept heb je altijd voldoende drinkwater tot je beschikking. Maar een watervoorraad is weer lastig mee te nemen in je Bug-Out-Bag. De beste oplossing voor schoon drinkwater is dus per situatie verschillend.

Begin jij met preppen en twijfel je wat je het eerst in huis moet halen? Zoek dan niet verder maar begin met schoon drinkwater!
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 48

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fosco Drinkzak - Groen - 3L
  € 14,60
 2. BonQ Waterzak - Transparant - 5L
  € 4,95
 3. BonQ Fles Hanger - Carbijnhaak
  € 1,99
 4. Fosco Watertank Schoonmaak set - 3 in 1
  Normale prijs € 7,75 Speciale prijs € 5,99
 5. Waterkluis - 18 Liter - Draaideksel
  Nieuw!
  Waterkluis - 18 Liter - Draaideksel
  € 19,95
 6. Waterkluis - 25 Liter - Draaideksel
  Nieuw!
  Waterkluis - 25 Liter - Draaideksel
  € 21,95
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 48

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren